Сім’я Flagman у Полтаві поповнюється!

2 августа 2024

Ми з гордістю продовжуємо багаті риболовні традиції Полтавщини, і вже 3 серпня о 09:00 відкриваємо ще один магазин за адресою: пл. Павленківська, 3 (ТРЦ «Київ»).

Не пропустіть цю грандіозну подію з неймовірними сюрпризами – знижками до 25% на весь асортимент товарів, які діятимуть з 3 до 4 серпня включно, а також приємними рибальськими подарунками та лотереєю з призами!

Заходьте до нас за найкращим спорядженням для риболовлі та туризму, насолоджуйтеся вигідними покупками – відчуйте справжній риболовний азарт!

Приєднуйтеся до святкування та станьте частиною великої родини Flagman. Давайте разом створювати незабутні рибальські історії на водоймах нашої прекрасної країни!

* У період із 3 до 4 серпня 2024 року, з нагоди відкриття всі покупці магазину Flagman, який розташований за адресою: м. Полтава, пл. Павленківська, 3 (ТРЦ «Київ»), мають змогу отримати знижку на наші товари до 25%. Знижка не додається до знижок за іншими акціями. Не поширюється на товари з обмеженою знижкою, спецпропозиції та подарункові сертифікати. Кількість і перелік акційних товарів обмежено. У разі, якщо акційний товар одночасно бере участь в іншій акції або рекламній пропозиції, чи на нього встановлено окрему знижку, то такі знижки не підсумовуються.