Збираємо велику рибальську родину!

27 августа 2024

Нам скоро 24 роки, і це варто відсвяткувати гучно! Тому запрошуємо вас на FLAGMAN FRIENDLY DAY 2.0 – грандіозний фестиваль, що збирає всіх шанувальників риболовлі, активного відпочинку та добрих справ.

Цього року ми не лише приймаємо вітання, але й прагнемо втілити в життя особливий благодійний проєкт – зібрати кошти на 24 дрони для ССО ЗСУ. Чому саме така кількість? Усе просто: по одному дрону на кожний рік існування компанії Flagman.

Це буде по-справжньому особливий день, і ми з нетерпінням чекаємо на зустріч із вами 14 вересня 2024 року за адресою: м. Київ, вул. Волинська, 48/50.

Час проведення заходу: 10:00–17:00.

Приєднуйтесь до нас! Вхід безплатний!

А за донат від 300 грн ви отримаєте особливий білет, що дає змогу:

  • Випробувати свою удачу в розіграші крутих подарунків від компанії на загальну суму 100 000 грн!
  • Скуштувати гастрономічні шедеври від знаменитого українського шеф-кухаря на фудкорті від кулінарної формації Євгена Клопотенка «У Інни».
  • Перехилити келих пива від нашого партнера «Соколівське» та похрумтіти тим самим попкорном від «Планета Кіно».
  • Поласувати чудовими солодощами від найсмачнішої кондитерської «CakeLab» та крафтовим лимонадом від бренду «Underwood» або ж втамувати спрагу водичкою від «Моршинська».
  • Взяти участь у благодійному аукціоні з найбажанішими лотами від зіркових гостей.

Ваша підтримка допоможе реалізувати надзвичайно важливу ініціативу та зробити наш день народження ще більш значущим. А щоб усім нашим гостям було неймовірно цікаво та весело, ми підготували унікальну програму, яка вразить навіть найвибагливіших.

На вас чекають:

  • Презентаційні майданчики, де можна побачити й придбати гарячі новинки у світі риболовлі та туризму. Наші провідні експерти з радістю розкажуть про всі нюанси продукції та допоможуть підібрати найкраще спорядження.
  • Зустріч із відомими рибалками-блогерами. Можливо, навіть побачення із зірковим гостем.
  • Розваги для дітей – ми не забули про наших найменших! Вони зможуть «поплавати» в морі різноколірних кульок, випробувати свої сили в аерохокеї, перевтілитися в улюблених морських персонажів за допомогою аквагриму, покерувати летючими рибками, які пірнають просто в повітрі, та багато іншого. Професійні аніматори подбають про те, щоб малеча не нудьгувала ані хвилини.
  • Шалені знижки з нагоди дня народження компанії.

І, звісно ж, святкування не обійдеться без сюрпризів, конкурсів, розіграшів ексклюзивних призів, цікавого спілкування в дружній атмосфері з приємною музикою, смачною їжею та напоями! Драйвовий ведучий та DJ створять незабутні враження та зарядять енергією надовго!

Партнери заходу: ТМ «Моршинська», мережа кінотеатрів «Планета Кіно», Вознесенська пивоварня «Соколівське» та пивоварня «Underwood Brewery», кондитерська «CakeLab», компанія «EcoFlow Ukraine» та інші.

Станьте частиною дружньої сім’ї Flagman, адже риболовля – наше спільне захоплення!

Анонси заходу в наших соціальних мережах: instagram.com