Акція "День народження компанії Flagman!"

8 сентября 2023

Шановні клієнти!
Вітаємо з Днем народження компанії Flagman!

Це чудова нагода насолодитися святковими знижками та отримати цінні призи.

З 13 до 24 вересня 2023 року завітайте до мережі магазинів Flagman та отримайте до –40% на все!

Зробивши покупку в цей період на суму від 1500 грн одним чеком, покупець автоматично стає учасником розіграшу. Беріть участь у розіграші та вигравайте цінні призи! Загальний призовий фонд становить 100 000 грн!

Купуйте та робіть важливу справу – % від прибутку буде перераховано на цільову допомогу ЗСУ!

* У період з 13 до 24 вересня 2023 року в усіх магазинах мережі Flagman та в інтернет-магазині flagman.kiev.ua з нагоди Дня народження компанії “Flagman” покупці мають право отримати знижку до 40% на всі товари. Знижка не додається до знижок за іншими акціями. Не поширюється на товари з обмеженою знижкою, спецпропозиції та подарункові сертифікати. Кількість і перелік акційних товарів обмежено. У разі, якщо акційний товар одночасно бере участь в іншій акції або рекламній пропозиції, чи на нього встановлено окрему знижку, то такі знижки не підсумовуються.
** Здійснивши покупку в цей період на суму від 1500 грн одним чеком, покупець, який має дисконтну картку Flagman, автоматично бере участь у розіграші. Загальний призовий фонд – 100 000 грн!
*** % від прибутку компанії під час дії акції буде передано на цільову допомогу ЗСУ, згідно із заздалегідь отриманими запитами.