Опис
Kamakura - це тип заточування, найгостріший на сьогодні. Гостріше за моделі з хімічним заточуванням і будь-які інші гачки! Завдяки цьому шанс сходу риби або холостого клювання зведений до мінімуму. Щоб заточування не постраждало до моменту риболовлі, жало покривають шаром червоного воску. Його необхідно зчистити перед закиданням снасті. Kamakura продаються в жорстких кейсах. Кожен екземпляр закріплений в кліпсі, з якої зручно витягається з потреби. Завдяки агресивному вигину цівки Kamakura Krank займає правильне положення при підсічці і набагато краще утримується у роті риби під час виважування. Жало гачка злегка відігнуте у бік і забезпечене мікро борідкою, досить надійною, але при цьому легко витягуваною з риби.